Oldal kiválasztása

(Vallomások az életen túl, a halálon innen)

Ez a könyv a halálról és a gyászról szól.

Még egyetlen könyvemet követően sem kaptam annyi levelet és a telefont, akik arról számoltak be, hogy mekkora segítséget kaptak általa, hogy  elengedjék szerettüket vagy megbékéljenek az elmúlással.

 „Amikor rálépünk az angyalok hídjára, ködbevesző lépéseink mögött már megváltozik a dolgok fontossága, létünk minden korábbi díszlete homályos ködvárossá változik.”

Tíz éven át jártam ezt a ködvárost  és kísértem át embereket az angyalok hídján. Voltak köztük, akiket fiatalon sújtott le valamiféle kór,  idős emberek, akik megbékélten vártak, rab, aki a börtönben tudta meg, hogy AIDS fertőzött, de felkerestem egykori halálra ítélteket is, akik megmenekültek az akasztófától.

A könyv mégsem  csupán lírai riportok  és vallomások gyűjteménye azokról, akik jártak „odaát” vagy most készülnek a „Nagy Utazásra”, hanem egy megható személyes történet keretébe foglalt írás az életet és a halált elválasztó angyalok hídjának  mindkét oldaláról.

Azoknak, akiknek megadatott, hogy kísérőül szegődjenek valakinek élete utolsó napjaiban, tudják, hogy egy sajátságos, rendkívül bensőséges időbe lépjenek. Olyan messzire kísérik el a  búcsuzót, mint amilyen távolra csak lehet valakit….”

A könyv megrendelhető a +36 20 32 52 352 telefonszámon.