Oldal kiválasztása
“A mennyország szeletei” könyv minden bevételét jótékony célra használom fel.”
– Tabuk – Hitek- Szerelmek.  A mássága arcai. –

 „Olyan országban élek, ahol az emberi előítéleteknek tragikusan mély hagyományai vannak. Ahol a többség a legapróbb másságért kiközösíti a tagjait  és ahol soha nem illet kilógni a sorból.

Mivel  mindig az emberi lékek mélységei érdekeltek, munkám során gyakran az élet árnyasabb oldalán jártam. Hajléktalanszállón, nevelőotthonban,  börtönben, haldokló AIDS-esek között dolgoztam, hogy feltérképezzem a másság ezerféle arcát, és megtapasztalhassam: a bölcsesség egyetlen fokmérője, a tolerancia.

Ez a kicsit tabukat döngető, nagyon is aktuális  témájú könyv, – egy spirituális útkeresés  keretin belül, pontosan erről szól.  Mesélős stílusban pillanthatunk be  ezekbe a láthatatlan üvegfalakon túli birodalmakba,  –  etnikai máság  miatt peremvidékre szorult emberek közé, vallási  közösségek, szekták,  szexuális különlegességek  és egyéb tabuk világába, sok-sok  embermesével  tarkítva.

 „Mondd el, milyen mennyországot képzelsz magadnak és megmondom ki vagy. –  kérdezte Osho, az indiai bölcs a tanítványaitól.  Annyiféle választ kapott,  hogy leszögezte: alighanem a mennyországnak szeletei vannak. És egyik sem jobb vagy rosszabb, csak egyszerűen más,  – és pont ez a másság az, ami  színesebbé, szebbé, élhetőbb hellyé tesz a világot,  feltéve, ha a magunk világát nem akarjuk ráerőltetni másokra.

A könyv megrendelhető a +36 20 32 52 352 telefonszámon.